Voor al uw computerproblemen belt u: 

0111-642830

of

0113-308333

 

Met ruim 27 jaar ervaring is Marel Compleet één van de toonaangevende bedrijven op computergebied in Zeeland.

Met een zeer enthousiast team repareren we dagelijks vele computers, onderhouden deze, geven we les in diverse programma's en verkopen we computersystemen en software.

Hieronder vindt u een beknopt overzicht. Indien u aan de linkerzijde van dit scherm op de link klikt kunt u meer lezen over deze werkzaamheden.

Reparatie:

Marel Compleet repareert computers en randapparatuur aan huis. Wanneer er een probleem met uw computer is ontstaan is slechts één telefoontje nodig om ons uit te nodigen voor een bezoek aan uw adres. Na het stellen van een diagnose zullen we u direct in begrijpbare taal vertellen wat er mis is en wat de kosten zijn om dit te verhelpen.

horizontal rule

Onderhoud:

Een computer heeft onderhoud nodig. Zowel het letterlijk reinigen van de binnenkant van uw systeem  als het opschonen van de (onnodige) software is een must. Hierdoor blijft de snelheid behouden en dat scheelt al weer gauw (heel) veel ergernis. 

horizontal rule

Cursussen:

De computer is niet meer weg te denken uit ons leven. Ook thuis heeft de computer reeds bij vele zijn intrede gedaan. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar worden meestal totaal niet benut.

Juist daarom bieden wij u een compleet assortiment aan cursussen, waardoor u alle mogelijkheden van uw computer leert te gebruiken.

horizontal rule

Verkoop:

Wanneer u dan toch beslist om een nieuwe computer aan te schaffen bent u bij ons aan het juiste adres. In begrijpelijke taal vertellen we u de mogelijkheden en bieden u een computer aan welke past binnen uw budget.

horizontal rule

Camerabeveiliging:

Weet u wie er rond uw woning of bedrijf loopt? Met het toegenomen gebruik van beveiligingscamera’s is de zichtbaarheid de laatste jaren flink toegenomen, ook ‘s nachts. Enerzijds schrikt een camera eventuele inbrekers af, anderzijds helpt het de daders achteraf te pakken. Een bewakingscamera is dan ook een goed beveiligingsmiddel tegen overvallen, diefstal en vandalisme. Wij helpen we u graag met het maken van de juiste keuze.