Marel Compleet Shop

Tablets

Wat is een tablet:

 

Een tablet PC is eigenlijk een afgeleid product van de laptop. De laptop – zoals het woord zelf al zegt – is een computer die je vaak op schoot of op een bureau gebruikt. De tablet daarentegen is een computer die je in de hand kan houden en gemakkelijk op deze manier kunt gebruiken.

De tablet PC heeft niet alle mogelijkheden van een laptop en is net iets uitgebreider dan een smartphone. De tablet is vooral bedoeld om overal  het nieuws bij te houden, video’s te bekijken, te surfen op het internet en spelletjes te spelen. Kortom, alle ‘kleine’ handelingen die met met een laptop doet kunnen op een mobiele manier met een tablet gedaan worden. Ten opzichte van een laptop is het scherm van een tablet vaak kleiner, heb je in de meeste gevallen geen beschikking over een keyboard en weegt de tablet ook een stuk minder.

Doorgaans zijn er twee verschillende merken het populairst. Dat zijn Apple en Samsung.

Tablets van alle andere merken gaan vaak maar een jaar mee en kunt u daarna weggooien.

 

Apple iPad:

De iPad is naast internetten en e-mail ondermeer geschikt om muziek mee te luisteren, films mee te kijken, spellen mee te spelen en elektronische boeken mee te lezen. Via zogenaamde apps kunt u de functionaliteit van het apparaat verder uitbreiden. Iets dat vergelijkbaar is met het installeren van software op uw computer. Omdat voor veel mensen Apple een statusmerk is, ligt deze qua prijs hoger in de markt.

IPad 2019 Wit  €   399.00
Zwart
   
IPad mini 2019 Wit  €   479.00
Zwart

 

Samsung Galaxy Tab:

Wanneer u niet status gevoelig bent en wellicht al een smartphone van Samsung heeft is de Galaxy Tab een prima keus.

U kunt er net zo veel mee als de Ipad en ook de afmetingen en gewicht zijn nagenoeg hetzelfde.

   
Galaxy Tab A (groot geheugen)  €   249.00
Galaxy Tab mini  €   189.00

Genoemde specificaties en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.