Foto- en filmbewerking:

De cursus Foto– en filmbewerking is gebaseerd op o.a. de software van Adobe Photoshop, wereldwijd de toonaangevende bewerkingssoftware!

Gedurende de lessen gaan we beelden opslaan, beelden digitaal bewerken op de PC en een eigen digitaal fotoalbum samenstellen. Onze stap voor stap aanpak is voor een ieder goed te volgen. U zult zien dat u snel vorderingen maakt.

Digitaal foto’s maken betekent dat u meteen kunt zien of uw foto is gelukt. Wanneer de foto niet goed is, haalt u hem weg. U slaat alleen de goede foto’s op en bewaart ze vervolgens op een geheugenkaart, op de computer, op een cd-rom, op een dvd, op een internetsite of in een digitaal fotoalbum. Ook kunnen alle foto’s natuurlijk worden afgedrukt, door uzelf of door een afdrukcentrale.

Ook kunt u straks uw minder goed gelukte foto’s bewerken tot perfecte plaatjes. Met behulp van de computer gaan we hiermee aan de slag. U leert rode ogen te corrigeren,  beschadigingen retoucheren, scherpte verbeteren, kleuren aanpassen, overbelichting en onderbelichting corrigeren, mislukte foto’s opknappen met behulp van een histogram. 

Ook kunt u straks uw eigen wenskaarten en uitnodigingen voorzien van prachtige kleurenfoto’s. Of u maakt een kalender, een poster, een feestgids enz. enz.

En wat dacht u van het samenstellen van een digitaal fotoalbum? Zoek uw favoriete foto’s op categorie en onderwerp. Geen moeilijk gezoek en geblader meer, voortaan is elke foto meteen te vinden. Alle foto’s van die leuke vakantie in Spanje nodig? Binnen enkele seconden verschijnen ze op het scherm en kunt u er actief mee aan de slag.

Cursusgeld

:

€ 40.00 per les.

Duur

:

± 8 lessen.