Office (Combi) cursus:

De meest gebruikte programma’s zijn zonder twijfel: Word, Excel, PowerPoint en het Internet / E-mail programma, zoals die hiervoor zijn beschreven. In deze heldere cursus leert u stap voor stap de mogelijkheden van deze veelgebruikte programma's kennen. Deze fantastische cursus van Marel Compleet heeft al vele mensen succesvol laten kennismaken met de vele mogelijkheden van deze Office (Combi) cursus en wordt gezien als één van de leukste en leerzaamste cursussen op dit gebied. Een absolute aanrader dus! Deze cursus bestaat uit 10 wekelijkse lessen.

Word:

Allereerst wordt het programma behandeld dat u waarschijnlijk het meeste zult gebruiken: de tekstverwerker die bij Office hoort. Dit programma is zowel zakelijk als privé een zeer populaire tekstverwerker. De mogelijkheden van MS Word zijn ongekend. Sommige mensen werken al met Word, maar zijn niet op de hoogte van de talrijke extra mogelijkheden. Kennis betekent sneller, creatiever en efficiënter met Word omgaan. 

Excel:

Het tweede programma dat in deze cursus wordt behandeld is het spreadsheetprogramma Excel. Met een spreadsheet kunnen razendsnel verschillende berekeningen en tabellen worden gemaakt.

Powerpoint:

Powerpoint is een presentatie-programma. U kunt met dit programma diashows maken die u op de computer kunt laten zien, bijvoorbeeld op het werk, op school, in het verenigingsleven of de vakantiefoto’s bij u thuis. Alle presentaties kunnen bovendien worden opgesierd met (bewegende)  illustraties en geluiden.

Internet / E-mail:

In deze moderne tijd is Internet en E-mail niet meer weg te denken. In dit onderdeel leert u op de juiste manier te zoeken en surfen over het Web en leren wij u de mogelijkheden welke het door u te gebruiken E-mail programma heeft.

 

Cursusgeld:

€ 40.00 per les.

Duur:

± 10 lessen.