Boeken

Windows 10

Als u onlangs een nieuwe computer of laptop heeft gekocht, dan is die hoogstwaarschijnlijk uitgerust met Windows 10.

Maar wat u mist, is een duidelijke handleiding. Een praktisch boek dat antwoord geeft op al uw vragen over de werking van Windows 10.

Een handzaam naslagwerk dat u niet eerst van A tot Z hoeft door hoeft te lezen, maar kunt openslaan als u een vraag of probleem hebt of gewoon nieuwsgierig bent. Dit ís die ontbrekende handleiding die hoort bij Windows 10, rechtstreeks van de maker van Windows zelf.

Visueel, taakgericht en helder geschreven is dit boek geschikt voor zowel apparaten met een aanraakscherm, als traditionele computers.
 

  Een greep uit de inhoud:

- Werken met een aanraakscherm
- Kennismaken met Windows 10, het startscherm en het bureaublad
- Programma’s, apps en charms uitvoeren
- E-mail versturen, op internet surfen en de Windows Store
- Werken met apparaten en netwerken
- Omgaan met foto’s, muziek, video en andere media
- Werken met bestanden, mappen en bibliotheken
- Het uiterlijk en de werking van Windows 10 aanpassen
- Beveiliging verbeteren en eenvoudige onderhoudstaken uitvoeren
- En nog veel meer...
 

Prijs: 29.95 incl. BTW

 

Windows 10 voor senioren deel 1 – tweede editie

Windows 10 voor senioren deel 1 is hét ideale boek voor senioren die al kunnen werken met een eerdere versie van Windows en op hun pc of laptop aan de slag willen met Windows 10!

Alle belangrijke onderwerpen komen aan de orde. Bijvoorbeeld veilig internetten, e-mails versturen en werken met mappen en bestanden, maar ook foto's en video's bekijken en muziek beluisteren. Allemaal basishandelingen die niet mogen ontbreken om optimaal te kunnen werken met het nieuwe besturingssysteem Windows 10. Dit boek is daarbij een absolute aanrader!

Computerboeken van Uitgeverij Visual Steps zijn geschreven volgens de stap voor stap-methode voorzien van schermafbeeldingen.

Een greep uit de onderwerpen:

* stap voor stap kennismaken met Windows 10
* werken met mappen en bestanden
* veilig surfen op internet
* e-mails versturen
* aan de slag met foto's, video en muziek
 

Prijs: 29.95 incl. BTW

 

Office 2016, 2013 en Office 365 Dit is een praktisch boek voor dagelijks gebruik voor de beginnende en gevorderde computergebruiker. U leert hoe u de programma's Word, Excel en PowerPoint kunt inzetten voor dagelijkse toepassingen. Bijvoorbeeld voor het schrijven en opmaken van brieven in Word. U leert onder andere hoe u met dit veelzijdige tekstverwerkingsprogramma afbeeldingen toevoegt aan een brief. Met behulp van diverse opties en functies kunt u snel en gemakkelijk wenskaarten en een boekje op A5-formaat maken en afdrukken.
In Excel leert u uw eigen financiën bijhouden in de vorm van een huishoudboekje. U kunt hierbij gebruikmaken van formules waarmee de totalen automatisch worden berekend. Zo houdt u een goed overzicht op uw financiële situatie! Ook kunt u in Excel gegevens over bijvoorbeeld uw boekenverzameling vastleggen.
Met PowerPoint maakt u een fraaie diavoorstelling van uw allermooiste vakantiefoto's, inclusief geluidseffecten, illustraties en gesproken tekst. Het eindresultaat kunt u per e-mail verzenden of op een cd of USB-stick zetten. Leuk om uw ervaringen met vrienden en familie te delen.

Met dit boek leert u onder andere:

• tekstverwerken met Word
• wenskaarten en boekjes maken
• huishoudboekje bijhouden met Excel
• etiketten afdrukken
• fotoalbums maken met PowerPoint

Geschikt voor Word, Excel en PowerPoint versie 2013 en 2016

Prijs: 39.95 incl. BTW